Kemikaalikimara: Kuluttajateko 2015 leijuttaa

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kuluttajateko 2015 leijuttaa

Olen kirjoittanut tätä blogia vuodesta 2009, sitä ennen Kemikaalikimara -kirjan. Saamani palaute on ollut hyvää ja mieltä lämmittävää. Keväällä Cision listasi Kemikaalikimaran ykköseksi terveysblogeissa. Tiistaina sain toisen tunnustuksen, jota en osannut odottaa. Sain Kuluttajaliiton 25-vuotisjuhlassa Kuluttajateko 2015 -palkinnon oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin ojentamana.
Olen tässä fiilistellyt palkintoa jokusen päivän. Kyllähän moinen lämmittää mieltä. Tai no, mitäpä sitä kainostelemaan - olen lähinnä leijunut. Monen vuoden uurastus on huomattu ja kirjoittamiseni saa nyt vielä suuremman painoarvon.


Perusteluissa mainitaan muun muassa näin:
"Nysténin monipuolinen toiminta kemikaalitiedon jakamisessa kuluttajille ansaitsee arvostusta. Hän on osoittanut, kuinka asiantuntija voi viestiä kiinnostavasti, hälventää vääriä luuloja ja vaikuttaa viranomaistoimintaan. Hän on ottanut nykyaikaiset viestintäkeinot käyttöön tavalla, josta moni voisi ottaa oppia. Nystén ei epäröi olla kuluttajien puolella."
Tämä sopii hyvin meneillä olevaan teemaan motiivien pohdiskelusta. Mitä kukin kirjoittaa ja miksi. Olen myös pohtinut puolueettomuutta, eihän sellaista oikeastaan olekaan. Aina on joku näkökanta asiaan - minulla se on kuluttajanäkökanta, joka perusteluissakin mainitaan.

Tästä on mitä mukavinta jatkaa. Kirjoitettavissta aiheista ei tule pulaa, pikemminkin en oikein ehdi kirjoittamaan sitä tahtia kuin asioita päässä pyörii. Olen myös tosi iloinen lukijoilta saamistani kommenteista ja kannustuksesta täällä, Facebookissa ja Twitterissä. Instagram-tilikin on, mutta pienemmällä kemikaalipainotuksella. Tervetuloa seuraamaan!


Onnittelut Kuluttajaliiton puheenjohtajalta Leena Simoselta. Kuva: Mari Koistinen - kiitokset hänellekin!

#olentosiiloinenjaotettu

4 kommenttia :

Liina kirjoitti...

OI! ONNEA! Menipä hienoon osoitteeseen tämä palkinto!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Itse olen lukenut tätä blogia vuosia (kommentoimatta kertaakaan), ja luen kiinnostavien aiheiden lisäksi siksi, että a) kirjoitat kansantajuisesti ja b) vetoat diplomi-insinööriin kirjoittamalla tosiasioista, niillä mässäilemättä. Toivottavasti jatkat hyvää työtä!

M kirjoitti...

Kiitos hyvasta blogista! Useamminkin lukisin :)

Mua miellyttaa nimenomaan se, etta olet asian ammattilainen, ja kirjoitat asioista kriittisesti, mutta reilusti, ja selkealla kielella!

Mervi

Vallaton mummeli kirjoitti...

Onnitteluni ja ihanaa leijuntaa! Palkinto ja tunnustus meni ihan oikeaan osoitteeseen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails