Kemikaalikimara: Keittiöremontti - pientä säätöä hyllyissä ja laatikoissa

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Keittiöremontti - pientä säätöä hyllyissä ja laatikoissa

Tässä keittiöremontissa hommat tehdään silloin kuin omaan aikatauluun sopii (lue, silloin kun huvittaa), siispä päivityksissä on ollut pientä taukoa.

Syvät kaapit ovat mahdottoman epäkäytännölliset, niinpä asensin kahteen alakaappiin ulosvedettävät korihyllyt, matalan ja syvän. Alempaan voi laittaa vaikka tyhjät pullot. Korivaunut tilasin samasta paikasta kuin jätevaunun Lanka ja muovi- nettikaupasta. Kaksi matalaa koria pohjalevyineen maksoi 61 €.Syvät ovat hiukan kalliimmat.


Aterinlaatikot saivat uudet sisuskalut. Vanhat olivat laatikostoihin liian pienet ja siirtyivät paikoiltaaan laatikkoja suljettaessa ja avattaessa. Alle laitettu hyllypaperi ruttaantui rumasti.


Joskus viihtyvyys on pienestä kiinni. Oikean kokoiset lokerikot pitävät nyt aterimet hyvässä järjestyksessä. Samalla tuli siivottua ja järjestettyä laatikot.


Jääkaapin yläpuolisessa kaapissa oli ärsyttävä yksityiskohta. Kaappi on 120 cm leveä ja ilman väliseinää. Noin leveä hyllylevy notkuu ja näkyy rumasti. Vika on kaiken lisäksi hankala korjata, sillä hyllyä pitää joko tukea tai jollain konstilla saada asennettua väliseinä. Liian hankalaa. Pitkän pohdiskelun jälkeen keksin ratkaisun. Ostin valkoiseksi maalattua metallista U-kiskoa, joka sopii mitoiltaan hyllylevyn reunaan. Katkaisu sopivan mitaiseksi ja liimaus paikalleen. Hylly on edelleenkin hiukan notkolla, mutta tilanne parani ja lopputulos kelpaa meille. Puhdas valkoinen ei myöskään erotu niin selkeästi kuin kellastunut hyllyn reuna. Kuvat ennen ja jälkeen.


Seuraavassa remonttikirjoituksessa teen yhteenvedon siitä, kuinka paljon homma on maksanut tähän mennessä.

Kaikki keittiöremonttiin liittyvät kirjoitukset löytyvät klikkaamalla oikean reunan tunnistetta "keittiöremontti".

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails