Kemikaalikimara: Tosi paha terveysriski

torstai 21. lokakuuta 2010

Tosi paha terveysriski

Tänään kohtasin lähietäisyydeltä todella pahan terveysriskin. Olin Kaisaniemankadulla ylittämässä suojatietä vihreillä valoilla, kun edestäni kaahasi harmaa henkilöauto törkeästi päin punaisia. Olimme katua ylittävän naisen kanssa täysin tyrmistyneitä, sillä olimme jo jonkin matkaa kadulla, kun kuski ulvotti autonsa edestämme.
Vauhtia kaverilla oli niin paljon, että sain rekkarista talteen vain osan:  525-jotakin. Kolme numeroa ja  kolme kirjainta viittaa Viroon, mutta samassa paikassa vajaa kuukausi sitten ajoi lähes samalla tavalla suomalaisen lihafirman paku. Jatkossa olen tarkempi. Rekkari talteen, yhteys auton omistajaan ja/tai poliisiin, sillä moisten idioottimaisten tyyppien takia voi terveys joutua tosi heikkoihin kantimiin.
Lue myös

1 kommentti :

Arkipäivän aktivisti kirjoitti...

Minulla on samanlaisia kokemuksia täältä Tampereelta. Keskustassa ajellaan ihan älytöntä vauhtia ja suojateitä ei kunnioiteta. Yleisin tilanne on tietysti se, että suojatien teen pysähtynyt auto ohitetaan pysähtymättä. Siksi mieheni ei esimerkiksi uskalla enää antaa jalankulkijoille tietä, kun pelkää, että toiselta kaistalta tullaan päälle.

Kerran otin kaahailijan rekisterinumeron talteen ja kirjasin ylös kaikenlaisia detaljeja autosta, kuskista ja muista paikallaolleista. Lopulta asia jäi, kun en oikein tiennyt miten olisin ilmoittanut asiasta poliisille. Rikosilmoitus tuntui liian rajulta ja vihjepuhelinkin väärältä.

En tiedä, heijastaako toi kaahailu jotenkin tämänpäivän mentaliteettia yleisemminkin. Muista ei välitetä, vaan oma napa on aina ensimmäisenä mielessä.

Vihaksi pistää!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails