Kemikaalikimara: Maatalouden kriisistä silikonitisseihin

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Maatalouden kriisistä silikonitisseihin

Olen ihan mielenkiinnosta jonkin aikaa seurannut, millä hakusanoilla tähän blogiin napsautetaan. Laitanpa mehukkaimmat hakusanat teidänkin iloksenne. Idean nappasin sumeilematta Marian Heijastuspinta-blogista postauksesta Hulluja hakusanoja.
Kemikaalikimaraankin on päädytty varsin erikoisilla hakusanoilla, osa sivuaa blogin aihepiiriä, osa ei, mutta väliäkös sillä.

"yksi molekyyliankka"
Kuulostaa ihan ravintolatilaukselta. Mielenkiintoinen ruokalaji, löytynee kuitenkin täältä


"miesten uimahousut"

Pitäisiköhän alkaa pitää muotiblogia? Keskittyisi uima-asuihin. Aloittaisi vaikka niistä pitkään mökin saunan naulassa roikkuneisiin ajan myötä elastisuutensa menettäneistä ja noin puolitoistakertaisiksi venyneisiin miesten varauikkareista.  Harmi, että nakkasin ne pari kesää sitten menemään.

"mihin uimahallissa voi pissata"

Vastaus on - yllätys, yllätys - vessanpönttöön. Olen olettanut, että moisen kysymyksen esittäjät ovat vielä niin pieniä taaperoita, että eivät osaa kirjoittaa kysymystä netin hakukoneisiin. Olen selvästikin ollut väärässä.

"pissata housuun uima-altaassa"

Katso edellinen kysymys. Kurkkaa myös tämä Vartti-lehden juttu uimahallien porttikielloista.
Yöks!

"krapula vatsassa kiertää"

Harmi homma. Lienee kuitenkin  itse aiheutettu probleemi. Idon halailu voi auttaa.

"luonnonkosmetiikkaa vauvalle"

Ihanista vauvoista vielä ihanampia! Kyllähän sitä pitää ihmislapsi opettaa kosmetiikan käyttäjäksi ennen kuin oppii puhumaan tai kävelemään. 

"kuinka tehdään kolmiulottinen kortti"

Liimataan kaksipuoleisella tarralla eri kokoisia paperiläpyköitä päällekkäin.Olen tehnyt yhden tai kaksi sellaista. Kärsivällisyys ei nykyisin riitä moiseen.

"Napoleon vai Mick Jagger"

Hmmm. Mielenkiintoinen kysymys.Ei kumpikaan.

"maatalouden kriisi"

Kuka tietää, mitä sille pitää tehdä?

"alkoholi anaali imeytyminen"

Oho, mitähän tässä oikein suunnitellaan?


"silikonitissit hiilijalanjälki"

Silikonitissien ympäristövaikutukset?  Ainakin ne herättävät keskustelua ympäristössä.


Hauskaa viikonloppua!


Lue myös

5 kommenttia :

Maria kirjoitti...

Ahahah, ihan parhaita! :D

inkeri kirjoitti...

Yläasteella yksi silloinen tuttuni muuten oikeasti mietti tuota alkoholin anaali-imeytymistä, jos sillä tavalla saisi paremman hyötysuhteen kuin suun kautta nautittuna. Lopulta päätyi sitten kuitenkin kokeilemaan vaan sitä, onnistuuko, jos uittaa tupakkaa viinassa ja polttelee sen sen jälkeen. En tiedä kyllä, kuinka kokeilussa kävi.

Ezka kirjoitti...

Haha, melko hauskoja hakusanoja. Saattaisi olla jutun idea itselleni myös, mutta huomasin että minun sivulle ei tulla näin hauskoilla yhdistelmillä. Valitettavasti.

Katri kirjoitti...

Minulla on juttuehdotus: olisi kiinnostavaa kuulla mielipiteesi suunnitteilla olevasta "rasvaverosta". Olen kovasti miettinyt, että eikö se suosisi monia prosessoituja ruokia aitojen raaka-aineiden kustannuksella. Onko lisäainein tuotettu makeus todella terveellisempää kuin aito kerma, voi tai sokeri? Onko rasva todella se ruokavaliomme pahis?

Kemikaalikimara kirjoitti...

Nää on juu tosi hauskoja. Välillä jää miettimään, että mitähän hakija on yrittänyt etsiä.

Veikkaan, että sen viinassa tupakkaa uittaneen ei käynyt kuinkaan. Laiha viina ei pala. Eri asia on sitten se, jos uittaa pirtussa. Siinä voi ripsetkin kärvähtää.

Ezka, minäkin keräsin näitä pikku hiljaa. Seuraapa jonkun aikaa.

Sitten on vielä niitä synkempiä hakusanoja. Niistä tulee jossain vaiheessa horror-postaus.

Katri: Olen aikanaan osallistunut tosi vilkkaasti ravitsemuskeskusteluun ja jopa käynyt sähköpostivaihtoa neuvottelevan virkamiehen kanssa sydänmerkistä, jonka kriteerit ovat mielestäni pielessä juuri sen rasvan takia. Esimerkiksi pähkinät eivät voi koskaan saada sydänmerkkiä, vaikka ovat mitä sydänystävällisintä purtavaa. Samasta syystä en kannata rasvaveroa. Metsään mennään.
Kemikaalikimara käsittelee aineita, mutta ravitsemukseen liittyvät jutut jätän muille foorumeille, se on ihan oma kenttänsä.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails