Kemikaalikimara: Maria! -ohjelmassa botoxista

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Maria! -ohjelmassa botoxista

Ei, tästä blogista ei ole tulossa TV-ohjelmalehtistä, mutta nyt on vaan sattunut aika monta ohjelmaa, jotka sivuavat Kemikaalikimaran aihepiiriä.  Tänään nelosella Maria, jossa juttua Botoxista.

Maria!
keskiviikko 17.03.2010 klo 22:00
Pidetään Botox-partyt! Tiina Jylhä ja kauneuden hinta. Napoleon vai Mick Jagger? Negativen Jonne Aaron ei pelkää puhua menestymisestä. Maailman kuumimmat discolanteet? Åke ja Leena Blomqvistin käsittämättömät 65 vuotta tanssikoulua!

Ohjelman voi katsoa jälkikäteen täältä eli osoitteesta ruutu.fi.

Lisäys 18.3.2010. Suorassa ohjelmassa piikitettiin parille henkilölle hyaluronaattia, vettä sitovaa ainetta, jolla saa aikaan esimerkiksi "pusuhuulet", jollaiset toisella oli toiveena. Hyaluronihappo tai hyalyronaatti on sangen harmiton aine. Botox on puolestaan aivan eri asia. Se on bakteerin tuottama hermomyrkky, jolla lamautetaan ryppyjä aiheuttavat lihakset. Botox-pistoksia saa antaa vain lääkärit. Kummastakin aineesta puhuttiin ohjelmassa.

Marja-Sisko

Tarinatalosta otti botoxin tiimoilta minuun yhteyttä Ani Kellomäki, jonka ohjaama hieno dokumentti Tosi tarina, Marja-Sisko tuli eilen TV1:llä. Sekin kannattaa katsoa joko uusinnoista tai Areenasta.

Lue myös

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails