Kemikaalikimara: Pankkipinkkiä

maanantai 5. lokakuuta 2009

Pankkipinkkiä

Pink Stargazer LilySain pankilta kutsukirjeen naisten iltaan. Teeman mukaisesti kannessa on vaaleanpunainen lilja, sisäsivulla tekstinä:
Säästä säännöllisesti, pukeudu tyylikkäästi
Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan kiinnostavaa asiaa säästämisestä. Vahvaa naisnäkökulmaa aiheeseen tarjoaa tuore tutkimus naisten kulutustottumuksista ja säästämisestä. Saat myös tietoa erilaisista vartalotyypeistä ja vaatehuollon tärkeydestä.
Jutun ideahan on se, että kyseinen pankki kuvittelee minulla olevan rahoja, joita he toivovat minun ohjaavan heidän tileilleen ja sijoitustuotteisiinsa. Siinä ei ole mitään ihmeteltävää, se on pankkibisnestä. Pankit taitavat olla pienessä pulassa, sillä heidän pitkäjänteinen toimintansa asiakkaiden karkottamiseksi pankkisaleista on tuottanut tulosta. Eräs toinen pankki nimittäin vaati minut henkilökohtaiselle käynnille, jotta sain lunastettua uusitun pankkikorttini. Muuten minua ja varmaan muitakin asiakkaita, mummoja ja vaareja lukuunottamatta, näkee pankkien tiskeillä aniharvoin. Pankkien on siis pakko siis keksiä jotain, jonka avulla pääsee asiakkaan kanssa juttusille. 
Markkinointitilaisuuksia voi toki järjestää, mutta ehkä voisi hieman miettiä kampanjan sisältöä.  Naisten illan ohjelma herätti hieman ihmetystä. Miksi mennä kuuntelemaan luentoa "Tyylikkäänä talveen", kun voin mennä suoraan vaatekauppaan ja sovittaa niitä tyylikkyyksiä. Vartalotyypeistä löytyy juttua naistenlehdistä tasaisin välein, onko äksä vai yy, omena vai päärynä. Olen hyvin tietoinen omasta vartalotyypistäni - se on perisuomalainen, persjalkainen ja leveälanteinen - sillä mennään. Ja tiedän hyvin, etteivät teltat pue minua. Pesukonetta pyörittävälle vaatehuollosta kuunteleminen ei myöskään ole kovin houkutteleva aihe. Eli eivät kolahda tämän kutsun aiheet - ei vaikka kyseessä on "vahvaa naisnäkökulmaa". Oikeasti, onko naisnäkökulma kuluttamista ja vaatteita? Olenko antinainen, kun minua ei kiinnosta moinen?
Tämän postauksen väri on pinkki. Minulla muuten sattuu olemaan pinkki takki - melkein saman värinen kuin kolmannen pankin miehen Björn Wahlroosin housut.
Lue myös:
Sata kehua
KEHU 57. Kehut saavat syksyn värit. Upeaa.

Kuva: MissLPS, Flickr, Creative Commons lisenssi

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anja!

Minulla on läjä vanhoja meikkejä, joita en ole uskaltanut viime aikoina käyttää lainkaan, kun epäilyttää onko se aivan turvallista. Koska käytän niin harvoin meikkiä, en ole viitsinyt myöskään ostaa uusia. Pienellä googlailulla löysin nyt Iltalehden jutun, jonka mukaan vanhoja meikkejä ei kannattaisi käyttää.

Olisipa mielenkiintoista, jos voisit tehdä postauksen vanhentuneesta kosmetiikasta, onko siitä haittaa ja mitä? Onko joitain tuotteita joita voi huoletta käyttää vuosia? Vai onko mun sama heittää nuo kaikki roskiin ja yrittää juhlissa vain hymyillä kauniisti?

Anonyymi kirjoitti...

Frendini taisi pyytää minua seurakseen samaan tilaisuuteen. Lupauduin mukaan. Saahan sieltä salaattia ja viiniä :-)! En minäkään aio sijoittaa rahojani nyt mihinkään muuhun kuin mahdollisesti asuntoon. Lainatarjousta voin toki kyseisestä pankista pyytää, kun se on ajankohtaista.

Saas nähdä, onko pukeutumis- ja vaatehuoltopuolella mitään uutta ja mullistavaa. Jos on, niin voin vaikka raportoida tällä palstalla. Toki olisi mukavampaa, jos olisikin joku yllätyksellisempi aihe illan teemana.

Kemikaalikimara kirjoitti...

Anonyymi 1. Laitan vanhentuneet meikit listalle, joskin asiasta on kerrottu jo ainakin jonkin verran täällä:

http://kemikaalikimara.blogspot.com/2009/06/harski-juttu.html

Anonyymi 2. Kerro ihmeessä kuulumiset tilaisuudesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails