Kemikaalikimara: Kemikaalikimara kesämoodissa

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kemikaalikimara kesämoodissa

Kesäloma tulee viettää kesästä nauttien, ulkoillen, liikkuen, nuuhkien suven tuoksuja ja maistellen uuden sadon vihanneksia ja marjoja: herneitä, makoisia porkkanoita, mansikoita, vadelmia. Kemikaalikimara siirtyy joksikin aikaa kesämoodiin. Postauksia ilmestyy hieman tavallista harvemmin, sillä pidän tietsikattomia päiviä. Kesän sadepäiviä varten laitan lähiaikoina pari lukuvinkiä.

Nauttikaa kesästä. Netissä ehtii roikkua syksyn sateissa ja talven räntäsäillä. Menkää ulos, puistoihin, metsään, rannalle tai vaikka ongelle, kuten oheisessa hellyttävässä Esso-mainoksessa. Huomatkaa mielikuvituksellinen sävellys ja sanoitus. Matkamme varrella ei muuuten enää ole Essoa, sillä Suomen Esso on myyty ja huoltamot vaihdettu toisille tunnuksille.

Niin hieno kuin kesä onkin, on hyvä muistaa muutama asia. Oheisissa postauksissa on asiaa ensiaputarvikkeista, grillauksesta sekä nestekaasun käytöstä.
Sata kehua

KEHU 5. Blogin kirjoittamisessa tulee välillä vastaa tietoteknisiä kysymyksiä, johin olen saanut Ezkalta tietsikkatampiolle soveltuvia selkokielisiä vastauksia. Kiitos!

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails