Kemikaalikimara: Ihana Salem -maailma

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Ihana Salem -maailma

Vanhat mainokset ovat usein lähes hellyttävän naiveja - kuten tämä Salem -tupakkamainos. Komea nuorukainen ja viattoman kaunis nainen puistossa, joka muistuttaa paratiisia. Vehreyttä ja raikasta ilmaa.
Kertoisipa joku neitokaiselle, että Salem -maailmassa iho alkaa näyttää ennenaikaisesti vanhalta ja vaihdevuodet pari vuotta aikaisemmin.


4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Voi taivahan vallat! Kuka nykyään edes kehtaisi laittaa sanat "Fresh Air" tupakkamainokseen -jos sellaisia siis tässä mielessä tehtäisiin. Melkoinen pläjäys.

Surffasin tänne sattumalta. Mielenkiintoisia merkintöjä!

Kemikaalikimara kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kemikaalikimara kirjoitti...

Kiitos anonyymi!

Vanhat mainokset ovat kiehtovia. Markkinointikeinot ovat toisenlaisia kuin nykyisin, eikä lainsäädännöllä oltu vielä estetty pahimpia vääristelyjä. Laitan löytämiäni mainoksia ym. tietopläjäyksiä tänne tekstien lomaan. Joten jos sellaisista on kiinnostunut, niin kannattaa poiketa katsomassa. Mainoksiin liittyvät jutut muuten löytää oikean reunan tunnisteista nimikkeellä "mainokset".

Kemikaalikimara kirjoitti...

Tiedoksi, poistin oman kommenttini, kun siinä oli kirjoitusvirheitä ja laitoin korjatun version perään. Näköjään jäljelle jää tuollainen merkintä poistetusta viestistä.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails