Kemikaalikimara: Kemikaalitietoa lapsiperheille kampanjahintaan

lauantai 29. marraskuuta 2014

Kemikaalitietoa lapsiperheille kampanjahintaan

Untitled

Miten raskausajan ruokavalio, kosmetiikan käyttö, lastenhuoneen sisustaminen, kodin remonteissa käytettävät aineet, lelut, muoviesineet ja monet muut asiat vaikuttavat kemikaalialtistukseen?  Mitä ovat ftalaatit, palonestoaineet ja hormonihäiriköt ja missä arjen tuotteissa niitä voi olla?

Kemikaalikimara lapsiperheille kertoo, miten aineellisen arkielämämme voi järjestää turvalliseksi, järkeväksi ja huolettomaksi erityisesti lasten ja nuorten kannalta.

Kirja on nyt Bookyssä sellaiseen kampanjahintaan, että en kehtaa edes tässä sanoa. Kurkistakaa itse. Kannattaa hankkia niin itselle kuin kaverille. Edullinen hyötylahja täältä tai sivun oikean reunan kuvakkesta:

"Pisteitä ropisee aiheen kiihkottomasta, suorasta ja maalaisjärkisestä käsittelystä."
Meri Liukkonen, Metro 27.1.2014


Kirja koostuu kokonaisuuksista, joissa käsitellään kotia, raskausaikaa, vauvaikää, lapsuutta ja kohti aikuisuutta kulkevaa teini-ikää.

Vuonna 2014 Turvallisuus ja kemikaalikeskuksen Tukesin tiedotusteemana on lapset ja vuonna 2015 nuoret - aivan samaa asiaa, mitä kirja käsittelee.  Jos sinusta tämän tärkeän aihepiirin tietoa kannattaa levittää laajemmalti, laitapa linkki jakoon, kiitos.

Ihania ja huolettomia hetkiä vauvojen ja lasten kanssa!

Walking Baby

*yhteistyölinkki
Kuva 1  Flickr, Jay Ryness, CC-licence
Kuva 2. Flickr, Donny Ray Jones, CC-licence

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails