Kemikaalikimara: Mukavaa joulunaluspyörimistä!

torstai 1. joulukuuta 2011

Mukavaa joulunaluspyörimistä!

En mitenkään tahdo uskoa, että on jo joulukuu. Ehkä sääkin tekee tehtävänsä. Kun ei ole pakkasta, ei voi olla vielä talvi, eihän? Minulla on ennen joulua sen verran puuhaa, että en laatinut teille uutta joulukalenteria, joten nyt sitten pitää kurkistaa vanhat luukut. On monta, monta uutta lukijaakin, joten ainakin heille ohjeet, vinkit ja kirjoitukset ovat uusia. Ne löytyvät sivun oikeasta reunasta.
Puuhaan joulukuussa päivätyöni ohella paria kirjoitushommaa sekä blogin kehitykseen liittyviä juttuja - ja ehkä vähän jouluakin. Blogin tiimoilta on tulossa pieni projekti, johon mahdollisesti voitte osallistua itsekin, mutta pohdiskelen vielä asiaa. Näette sitten.

Kuvat ovat Kööpenhaminan Tivolista, jossa poikkesin viime viikolla, kun oli muutama tunti aikaa ennen kotiin lähtöä. Paikka on avoinna joulun aikaan ja jouluvaloja on paljon!  Ehkä vähän liikakin - tai no, kyseessähän on Tivoli. Minut vieläpä yllytettiin mukaan alimman kuvan vekottimeen. Totesin jälkeenpäin, että nyt on sitten tullut pyörittyä joulumarkkinoilla - kirjaimellisesti.

Älä kehitä joulustressiä, vaan ota rennosti. Vältä turhaa pyörimistä, sillä vähemmän on enemmän. Päteeköhän se jouluvaloihinkin?
Mukavaa joulunalusaikaa!

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails