Kemikaalikimara: Lisää maaliasiaa

perjantai 7. lokakuuta 2011

Lisää maaliasiaa

Jatkona edelliseen hitaasti edistyvästä katonmaalauksesta kertovaan juttuun kuva toisenlaisesta maalista. Katsokaapa tarkasti, kiekko on vasemmassa kulmassa ja tuomarilla pilli suussa. Ducksit tekivät toisen maalinsa.


Missä hitossa se kiekko taas on! Kysymys siis katsomosta. Jalkapallo on siitä parempi laji, että pelivälineen jotenkin erottaa, paitsionkin ehkä joskus.


Kamerallani ei saa kunnollisia kuvia, jos on kovin liikkuva kohde ja zoomaa. Mutta onneksi jääkiekossa on seisoskelutaukoja - TV timeout. Saa siinä sitten pelaajatkin hengähtää. Selänne taitaa katsella mainoksia.


Siinä ne istuu kuin kanat - eikun ankat - orrella.


Kiva matsi, vieraat odotetusti voittivat, mutta kotijoukkuekin teki kivasti maaleja. Nyt kyllä Jokerifanit varmaan hermostuvat, mutta minulla kävi mielessä, että hankkivatkohan Ducksit tahallaan jäähyjä, jotta Jokerit saisivat vähän tasoitusta. No, saivatpa tuomaritkin vähän enemmän hommia.Kyseessä oli tietysti 4.10. Hartwall Areenalla pelattu Jokerit - Anaheim Ducks, joka päättyi 3-4.
Minun pelireissuni päättyi siten, että jälkipolvi totesi: "Sä oot ottanu jo ihan tarpeeks kuvia, nyt mennään."
Kemikaalikimaran seuraavasta huippu-urheilupläjäyksestä ei ole tietoa. Ehkä palaan asiaan jalkapallon ja pelipaitapesun merkeissä.

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails