Kemikaalikimara: Rajattomasta Rannekkeesta ryppyvoiteisiin

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Rajattomasta Rannekkeesta ryppyvoiteisiin

On ollut kirjoitussaralla säpinää, kahden jutun dead line suunnilleen samaan aikaan. Toinen on vakiokolumni Kemia-lehdessä, toisesta kirjoituksesta kerron myöhemmin lisää. Helsingin sanomissa oli tänään pitkä artikkeli ryppyvoiteista. Siitäkin on tulossa siteerauksia ja kommentteja.


Kuva: Marko Suomi, Rajaton Ranneke(tm), Siristä silmiäsi kun katsot kuvaa ettei rannekkeen voimakenttä välittyisi liian intensiivisesti.  (Marko Suomi ja Kahvakuulaloki)

Kirjoitin hiljattain Suuri kaalihuijaus -kirjasta ja lupasin jatkaa (siitäkin) aiheesta. Niin teinkin, mutta juttu lipsahti Iltalehden puolelle. Laitoin mukaan Marko Suomen mainion kuvan ja tekstin Rajattomasta Rannekkeesta. Markon rannekekuva on niin hieno, että pakkohan se oli laittaa tännekin.Käykää lukemassa kirjoitus Iltiksen sivuilta ja ilman muuta kannattaa laittaa ranneke tilaukseen. 
Kaalihuijausteema varmaan pyörii täällä jatkossakin, sillä vaihdoin kirjan tiimoilta muutaman sanan Tommi Uschanovin kanssa. Olemme hengenheimolaisia, vaikka kirjoitamme aivan eri aiheista. Tommi kirjoittaa politiikasta ja yhteiskunnasta ja minä kemikaaleista, ekologisuudesta ja kuluttamisesta. Politiikasta pysyn visusti erossa.

Kiitos sähköpostiini saamistani palautteista ja kehitysehdotuksista. Niitä on tosi mukava lukea. Posti lämmittää mieltä.

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails