Kemikaalikimara: Lihavuutta vähentävät rintaliivit

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Lihavuutta vähentävät rintaliivit

Lähes yhdeksänkymmentä prosenttia naisista värjää tai on värjännyt hiuksiaan. Tyytymättömyys itseensä tuntuu kukoistavan vahvana. Myös rinnat vaikuttavat olevan aina ongelmalliset, ovat ne sitten suuret tai pienet. Tässä ratkaisuja ikiaikaisiin pulmiin, kuten alla olevan vanhassa mainoksessa kuvatun "pyöreän" naisen liian isot rinnat.  Tuohon aikaan ei ollut silikonitisseistä tietoakaan.

Rinnat pieniksi erikoiskudoshieronnalla

"Lihavat naiset vähentävät kaikkein mukavimmin rinnaympäryksen tällä mitä yksinkertaisimmalla tavalla.Nämä itsehierovat rintaliivit eivät vain tee vartaloanne heti solakaksi, vaan vähentävät samalla vähitellen liikarasvan. Tämän tehon aikaansaavat rintaliiviemme uusi kimmoisa hierova erikoiskudos, joka paljaalla iholla suorittaa rasvakudoksia vähentävää hierontaa liikkuessanne."
Pienentäähän se, jos runtataan rinnat lyttyyn. Erikoiskudoshieronta tosin kuulostaa hieman epämukavalta.


Rinnat suuriksi voiteilla ja pillereillä

Rintojen suurennus maailma (kyllä vaan, mainoksessa kirjoitetaan juuri näin - välilyöntien kera) tarjoaa apua pienirintaisille. Teksti alkaa ajatuksia herättävästi:
"MITÄ MIELTÄ MIEHET OVAT!

On itsestään selvää, että rintojen koko on yksi nykyajan naisten suurimmista huolenaiheista. Aihe on myös kovin yleinen miesten keskenään käymissä keskusteluissa ympäri maailman. Ei liene tarpeen sanoa, että suuret ja kiinteät rinnat miellyttävät miehiä roikkuvia ja löysiä rintoja enemmän.
Syitä siihen, miksi miehet pitävät enemmän naisista, joilla on suuret ja kauniit rinnat, on useita. Tärkein syy lienee se, että miehet nauttivat enemmän seksistä suuririntaisten naisten kanssa."
Ratkaisuksi tarjotaan monisanaisesti voiteita ja pillereitä ja tietenkin sivustolta voi tilata niitä.. Nettisivusto on laadittu näennäistieteelliseksi vertailuineen ja suositteluineen. Tuotteita hehkutetaan turvallisina, lääkäreiden testaamina ja tehokkaina. Voiteiden ja pillereiden lisäksi tarvitaan harjoitusohjelma. Jumppa on aina hyvästä. Sivustolla on lääkärista tai ainakin valkoiseen takkiin pukeutuneesta miehestä, jolla on stetoskoppi heitetty rennosti niskan yli. Yhteystiedot ovat USA:aan, ei puhelinnumeroa, ainoastaan sähköpostiosoite.
Jos ei ole tyytyväinen tuotteisiin, ne voi palauttaa ja saa rahat takaisin. Ensin pitää kuitenkin käyttää tuotetta vähintään 60 päivää, palauttaa kaikki ostetut pakkaukset tyhjät mukaanlukien ja maksaa palautuksen postikulut. Takaisin maksettavasta rahasummasta vähennetään rahasumman palautuksen kulut.
Sivustolla on myös teksti: "Turvallisuussyistä sinun käyttämä IP osoite tai tietokoneen ID tallennetaan muistiin. Kaikki yritykset vahingoittaa tai pettää yritystämme annetaan viranomaisten tietoon." 
Tulevatkohan pillit soiden?

Lue myös

5 kommenttia :

Helena kirjoitti...

Hieronta pienentää? Itse olen lukenut että hieronta suurentaa rintoja hetkellisesti..

Ari Makela kirjoitti...

"On itsestään selvää...että suuret ja kiinteät rinnat miellyttävät miehiä roikkuvia ja löysiä rintoja enemmän."

"Kiitti nyt tostakin yleistyksestä.", sanoo mies. Milläköhän perusteella tuo on itsestäänselvää?

Kaikilla ihmisillä lienee kauneusihanne seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta. Oma kauneusihanteeni on vuosien varrella muuttunut ja se on kiinnostavaa ja on vaikea analysoida miten muutokseen ovat vaikuttaneet menneet ihmissuhteet.

Tästä voisi kirjoittaa pitkään, mutta sitten mentäisiin jo muiden ihmisten henkilökohtaisiin asioihin.

Kemikaalikimara kirjoitti...

Helena, enpä tiedä perusteita ko. mainosväitteisiin, lieneekö sellaisia ollenkaan.

Ari, kiitos miehisestä näkökulmasta aiheeseen. Koko sivusto on uskomaton. Vaan kaipa joku silti noita yleistyksiä lukee ja vieläpä tilaa tuotteita. Eikä maksa paljon, esimerkiksi pari tuubia voidetta 131 euroa.

Ari Makela kirjoitti...

Asiaa kuvaa muuten harvinaisen erinomaisesti tuon vanhan mainoksen kuva: mistä kohtaa piirroksen nainen on lihava?

Kemikaalikimara kirjoitti...

Olet Ari aivan oikeassa. Mainoksen nainen on normaalipainoinen, mikä tekee erikoiskudoshieronnan ohella mainoksen entistä koomillisemmaksi. Vai onko lopultakaan kyse komiikasta? Nykymallit ovat pääsääntöisesti alipainoisia, laihoimmat nälkiintyneen näköisiä ja kuvankäsittely hoitaa loput.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails