Kemikaalikimara: Ei menny niinku Strömsössä

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Ei menny niinku Strömsössä

Jos netin lukemattomat DIY-vinkit, omat vähemmän fiksut tekeleesi tai muuten vaan pieleen menneet puuhat ahdistavat, naurattavat tai ihmettelet, miten jotkut saavat viikosta toiseen blogiinsa upeita luomuksia, käy Facebookissa sivustolla  "Ei menny niinku Strömsössä".
Kaikille niille nikkaroinnin, remontoinnin, askartelun ja ruuanlaiton ystäville, joiden projektit eivät koskaan pysy aikataulussa, sormiin tulee aina tikkuja ja/tai liimaa, keitokset palavat pohjaan ja joiden remonttimailla ja verstaissa ärräpäät lentelevät. 
Kommelluksia nähtävillä myös sivustosta kootussa kirjassa.Facebook-sivulla on mahtava kokoelma kuvia epäonnistuneista luomuksista ja sattumuksista selisityksineen:
Ostin hetken huumassa yläjyrsimen. Se on yhä paketissa. Ollut jo kymmenen vuotta. Lisäterät ovat jossakin toisessa kaapissa. En tiedä, mikä minuun silloin meni työkalutapahtumassa, jossa kaikki sai alkunsa. Siellä hienojen vehkeitten ympäröimänä onnistuin tekemään pullapitkon muotoisen leikkuulaudan. Mutta en enää koto...na. Täälläkään ei totisesti mene niiku Strömsössä. Pitäisi kai ryhdistäytyä.
Pullapitkon muotoinen leikkuulauta on ainutlaatuinen. Mielenkiintoinen on myös kuvat siitä, miten sauna meni remonttiin. Sellaistakaan ei Strömsössä taatusti tapahdu. 
Juuret antoivat periksi, komea vanha puu kaatui ja siinä sivussa sauna meni remonttiin...meidän suosikkiselitys kyllä oli että telkkä lensi liian kovaa pönttönsä, törmäsi takaseinään ja puu kaatui saunan päälle :-)))
Kokkauksista on lukuisia kuvia, kuten esimerkiksi kesäisistä mustikkaletuista:
Mustikkaletuista piti tulla amerikkalaismallisia. Niistä tuliki marsilaismallisia, mutta sointuvat hyvin keittiön muuhun kalustukseen.
Eikä tietenkään pidä unohtaa puutarhaa, sitä ihanan vihreää ja vehreää.
Parvekkeen talvikunto. Vasemmalla herne, oikealla taitaa olla basilika. Miten niiden puutarha siellä Strömössä näyttää jotenkin erilaiselta?
Sivusto innostaa viikonloppupuuhiin. Eipä tule stressiä lopputuloksen suhteen. Mitä epäonnistuneempi lopputulos, sen makeamat naurut. Menestyksellistä viikonloppua!
Strömsö-hengessä

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus. Ei mullakaan piha koskaan näytä samalta kuin lehdissä tai puutarhaohjelmissa. Onneksi en olekaan ainoa toivoton:)

Helinä

Rhia kirjoitti...

Toi on niin mahtava! Nauroin vedet silmissä noita kuvia katsellessa. Jos oisin facebookissa niin liittyisin tuohon ryhmään heti.

Kemikaalikimara kirjoitti...

Sama juttu. Pakko käydä katsomassa aina välillä, sillä kuvia on tullut monta lisää pelkästään tämän yhden päivän aikana. Onneksi nuo näkee, vaikka FB:ssä ei olisikaan. Tiedoksi siis niille, jotka eivät ole FB:n rekkautuneet.

Täytyy pitää kameraa hollilla, kun puuhailee. Taatusti löytyy meiltäkin materiaalia sivustolle. Meillä olisi kyllä yksi varsin "vihreä" rairuohoviritelmä...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails