Kemikaalikimara: Tuskallista pinkkiä

lauantai 13. helmikuuta 2010

Tuskallista pinkkiä

Fluffy Mirror


Ystävänpäivän, tai Valentine's Day:n, kuten se englanniksi nimetään, tiimoilta Kemikaalikimara käsittelee herttaista aihetta - pinkkiä sydäntä. Törmäsin Iltalehdessä aiheeseen, joka on kirjaimellisesti päivänpolttava. Jutussa kerrotaan Sandra Bullockin ideasta trimmata ja värjätä alapääkarvoituksensa vaaleanpunaisen sydämen muotoon. Miten somaa ja veikkaan, että  lopputulos herättäisi mielenkiintoa niin makuuhuoneessa kuin yleisessä uimahallissa. Bullock tosin tuskin sellaisissa käy.

Alapääkarvoituksen värjäykseen on olemassa ihan oma tuotesarjansa, josta olen kirjoittanut jo aiemminkin. Mainossloganhan kuuluu: "Every Betty has a sexy side". Bullockin värjäysoperaation uutisoinnissa ei tosin kerrota, käyttikö Bullock juuri tätä vai joitain muuta tuotetta.

Homma alkoi karvoituksen vaalentamisella. Blondaus ei ole mitenkään kevyt käsittely, joten Bullock joutui toteamaan: "Liian hapokasta!" Eikä ihme, sillä vaalennuksessa on käytetään varsin voimakkaita aineita, kuten vetyperoksidia ja ammoniakkia, jotka voivat ärsyttää ihoa. Niinpä trimmausvaihe, jossa sydän muotoillaan esiin, oli Bullockille varsin tuskallinen. Lopuksi vielä värjäys vaaleanpunaiseksi, joka myös meni pieleen. Lopputuloksesta ei tullut sellainen, kuin siitä piti tulla. Vaalennettu hius, tai tässä tapauksessa karva, käyttäytyi ompäisesti. 
Värjäysmokista kertominen oli Bullockilta reipas temppu, vaan ehkä filmitähtien maailmassa on pakko olla julkisuudessa - tavalla tai toisella. Idea värjäyksestä kuulostaa hauskalta ja harmittomalta. Tapaus kuitenkin osoittaa, että vahvojen vaalennusten ja värien kanssa ei kannata läträtä.
Lue myös
Kuva: Flickr/Eggybird tällä CC-lisenssillä

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails