Kemikaalikimara: Juomavinkkejä vapuksi

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Juomavinkkejä vapuksi

Vappu on iloinen juhla, joka vaatii kuplivat juomat - tietenkin simaa ja kuohuviiniä. Tietenkin sillä edellytyksellä, että alkoholipitoiset juomat omaan juhlimiseen sopivat. Mikään pakko alkoholin nauttiminen ei ole, ei edes Suomessa, jossa nuorille naisille tehdään raskaustesti tarjoamalla tölkki olutta. Raskaana oleva yleensä kieltäytyy kohteliaasti. Toiseksi päteväksi syyksi kieltäytymiseen kelpaa autoilu. Muita kelvollisia syitä ei taida ollakaan? Vai tietääkö joku?
Laitanpa teille muistutukseksi pari juttua, joiden avulla juhliminen ja juhlista toipuminen sujuu mukavasti. Vinkit ehtii huomioimaan vappujuomien hankinnoissa.
Hauskapito voi muuttua vähemmän hauskaksi, sillä:
  • alkoholin vaikutuksen alaisena tehdään tekoja, joihin ei selvänä syyllistyttäisi - eli hölmöillään
  • alkoholin vaikutuksen alaisena sattuu tapaturmia, kaatumisia ja pään lyömisiä - humalaisen tuuria ei ole olemassa. (Katsokaa alla oleva YouTube pätkä.)
  • humalan epämiellyttävä jälkitila on krapula - kaamea kankkunen.
Vapun juhlinta sujuu iloisesti ja ilman ikäviä kommelluksia, kun ei nauti vappujuomia tyhjään mahaan, välttää väkeviä ja juo riittävästi vettä - myös ennen nukkumaanmenoa.
Tässä lyhyt kooste siitä, mitä kaikkea voi tuiterissa tapahtua. Eipä pätkässä kaikki leidit taida olla juovuksissa, mutta osa ainakin...Viimeinen juomavinkki koskee simaa, jos joku nyt vielä sitä on tekemässä. Simaa ei kannata käyttää ämpärissä, jossa on aikaisemmin tehty maustekurkkuja. Maut sopivat huonosti yhteen. Kokeiltu on.
Juhlikaa Walpuria hilpeästi ja keväisin mielin!
Tilanne vapun jälkeen...

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Videopätkä ei näy, vaan tulee teksti "tämä on yksityinen video"

Kemikaalikimara kirjoitti...

Kiitos, korjasin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails