Kemikaalikimara: Harmaita karvoja siellä!

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Harmaita karvoja siellä!

Ei enää nolosteluja

Oletko traumatisoitunut, kun alapäästäsi on löytynyt harmaa karva? Vai haluatko kenties olla täysblondi - myös sieltä? Miten olisi pinkki, seksikäs lila tai malibun turkoosi? Ei hätää, asiaan on ratkaisu - alapääkarvoitusväri Betty!Miehille oma sarjansa, jossa sävyinä on ruskea ja musta. Jos naisille on pinkkiä, niin miehille luulisi olevan sinistä. Ilmeisesti miehet ovat tässä asiassa konservatiivisempia. (Vai voiko alapäävärin kanssa ylipäänsä olla konservatiivinen?)

Tuotteella saa hoidettua tämän kaltaiset nolot tilanteet:
"I was always embarrassed when I was first getting intimate. The women were suprised how grey I really was. This product is a must for men, too." Ted, 36, NY


Ei sisällä PPD:tä, paitsi ihan vähän

Muistatte varmaan aikaisemman kirjoitukseni hiusvärihuijauksista. Tämäkin tuotesarja harrastaa ristiriitaista markkinointia. Betty-tuotesarjan nettisivujen usein kysytyissä kysymyksissä kerrotaan:
"Betty does NOT contain PPD or ammonia. "

... ja tuoteinfossa:
"Betty products do not contain Ammonia or Parabens. (BLACK/BROWN/AUBURN colors contain the lowest % of PPD than other dyes currently on the market)."

Betty-tuotesarja EI siis sisällä PPD:tä - mitä nyt muutama sävy ihan pikkuisen. PPD on herkistävä aine, joka saattaa aiheuttaa pahoja yliherkkyysreaktioita. Tämä varoitukseksi niille, jotka innostuneina lähtevät tilaamaan. Ennen kuin naputtaa nettiin tilauksen, kannattaa lukea pätkä "Harmaan vallankumous".
Kumpi on muuten suurempi yllätys, harmaantuneet vai turkoosit karvat? Tässä muuten oiva vinkki niille, jotka haluavat yllättää kumppaninsa. Keväinen ruohon vihreä sopisi hyvin näin pääsiäistä odotellessa. Hämmästys on taattu!

Muuta hauskaa
Juttuja hiusväreistä
Harmaantumisesta
Pohdiskelua kosmetiikan välttämättömyydestä

2 kommenttia :

Shoppaile ilmaiseksi! kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Kemikaalikimara kirjoitti...

Shoppaile ilmaiseksi! kirjoitti...

"Hulvatonta! Miksei noita saa ihan Prismasta tai Cittarista? Luulisi, että ihmiset tykkäisivät liloista tai keltaisista karvoista. Tai no keltaset olis aika yök"

Niin taitaisi olla.
Ilmaista shoppailua ei muuten ole olemassakaan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails