Kemikaalikimara: Ymmi ja Anja - kuin kaksi marjaa

torstai 13. helmikuuta 2014

Ymmi ja Anja - kuin kaksi marjaa

Kävin hiljattain Teoksen toimistolla. Juteltiin muun muassa blogistani ja todettiin, ettei ehkä kannata laittaa blogiin kauheasti oman naaman kuvia. (En sitten tiedä, mitä kommentti pohjimmiltaan tarkoitti, varsikaan kun en ole pahemmin teitä omakuvilla vaivannut/ilahduttanut. Valitse sopiva vaihtoehto.) Nyt ajattelin tehdä poikkeuksen, varsinkin kun kuuntelin viikolla jonkun some-ihmisen haastattelun, jossa todettiin, että sosiaalisessa mediassa kannattaa nolata vain itsensä.
Somessa törmää väkisinkin Putous-ohjelman kuvitteellisiin hahmoihin. Ymmi Hinaajasta tuli mieleen, ihan kuin olisin jossain nähnyt ennenkin. Kaivoin valokuva-arkistostani (lue: jostain viidennen pahvilaatikon pohjalta) vanhan otoksen.
Hehän ovat melkein kuin kaksi marjaa, vai mitä?


Julkaisu käyttäjältä Ymmi Hinaaja.


Anja Nystén, 1988, aitoa kasaria siis

Pahoittelen kuvan sumeaa laatua. Otin paperikuvasta valokuvan ja rajasin tulevan aviomieheni pois (muitahan ei saanut nolata). Permiskihara oli joskus pidempiin, enemmän ymmimäinen, mutta sellaista kuvaa en löytänyt. Taustalla näkyy Grand Canyon - ilmiselvästi.

Blogi aktivoituu aivan pian, kunhan saan projektit sopivaan malliin. On ollut vielä työstämistä hiusvärimainontailmoituksen kanssa, keittiöremonttia  ynnä muuta.

4 kommenttia :

Petra / Viilankantolupa kirjoitti...

Hahaa, onpa hyvä! Itselleen nauraminen on taattua stressinlievennystä. :)

Kemikaalikimara kirjoitti...

Niin on! :)

Anonyymi kirjoitti...

Piristit ihanasti päivääni! :)

Kemikaalikimara kirjoitti...

Tosi kiva juttu. Ei elämän tarvitse olla niin tosikkomaista.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails