Kemikaalikimara: Kaupunginvaltuusto top viidessäkympissä

maanantai 7. toukokuuta 2012

Kaupunginvaltuusto top viidessäkympissä


Tuli pienoinen kiire sanomalehtirunon kanssa. Lupasin tehdä sellaisen ja lähettää mukaan Helsingin Sanomien runokilpailuun. Viimeisenä kilpailupäivänä värittelin elämäni ensimmäisen ja ainakin toistaiseksi ainoan sanomalehtirunon. Minua viehätti värittää myös juttuun liittyvä kuva, jota artikkeli reunusti. Kuvasta on hiukan vaikea saada selvää, mutta katsokaa täältä: "Kaupunginvaltuusto".

Olen jäävi sanomaan, millainen runosta tuli, mutta ainakin se pääsi 50 parhaan joukkoon. Jihuu!
Viidestäkymmenstä runosta HS:n raati valitsee vielä pienemmän määrän varsinaisiksi ehdokkaiksi, joista voi äänestää parasta. Tätä kirjoittaessani lyhyempi lista ei ole vielä tiedossa. Kisaan on lähetetty satoja runoja, joten tässä voi olla tosi, tosi iloinen, kävi lyhytlistan kanssa niin tai näin. 

Käy lukemassa, kommentoimassa ja äänestämässä. Siellä on tosi mainioita juttuja. Äänestys alkaa 7.5.2012.
PS. Pahoittelut, että kirjoitustahtini on ollut hiukan harva. Elämäni (isolla E:llä) on sellaista, että ei aina kerkeä tekemään kaikkea, mitä haluaisi. Viime aikoina olen tavannut ystäviäni, perhetuttuja, käynyt parilla työmatkalla. Olen niin iloinen kaikesta. Kuten myös teiltä saamastani viesteistä. Niin pohdituttavia aiheita on tupsahtanut kommenteihin ja sähköpostiin. Kiitos!

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Vähäinen päivitystahti ei haittaa. Sellaista on oikea elämä. Kiinnostaisiko sinua maito aiheena? JOnkin verran keskustelua netissä on jo herännyt tuoreesta suomennoksesta Vallankumouksellinen maito. Niinkin simppeliin aineeseen näkyy liittyvän uskomattoman paljon eriäviä näkemyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Laitoin muutaman kysymyksen hiusvärioppaaseesi (http://kemikaalikimara.blogspot.com/2011/12/kemikaalikimaran-hiusvariopas.html), olisiko sinulla jossain vaiheessa ollut aikaa ja kiinnostusta katso niitä? :)

Kemikaalikimara kirjoitti...

Kiitos aiheista.
Maitovääntö menee sen verran ohi, että taidan ainakin toistaiseksi jättää kirjoittamatta aiheesta. Hyvä syy on se, että on vastaamatta niin moneen tämän blogin aihepiiriinkin liittyvään kysymykseen.

Hiusvärioppaan kysymykset ovat hyviä, vastaan niihin. Olin ne kyllä lukenut, mutta siirtyi työlistalle. Maltatko vielä hetken?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että vastaukset ovat työn alla. Maltan kyllä odottaa, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

visuaalisesti paras runo! Olisin ehdottomasti àànestànyt, jos olisi ollut kymmenen joukossa!
Kiitos!
Sannamaija

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails