Kemikaalikimara: Pari teknistä juttua

perjantai 13. tammikuuta 2012

Pari teknistä juttua

Olen vähän muokannut tätä sivustoa, poistanut sälää ja järjestellyt elementtejä uudelleen. Palautin värin reunoille. Ehkä vaihdan takaisin valkoiseksi tai joksikin muuksi - no katsotaan.

Tilaa sähköpostiin

Tiedoksi lukijoille, että blogikirjoitukset voi nyt tilata myös suoraan sähköpostiin. Laatikko oikeassa reunassa.
Näkyykö teillä muuten "lukijat"-laatikko? Minulla se on jostain syystä ihan blanco. Vaikka on se kyllä jossain vaiheessa toiminut. Mystistä.
Twitter-feed

Onko vasemman reunan Twitter-boxi, jossa näkyy viimeisimmät tweettaukseni, tarpeellinen vai turhaa sivun täytettä? Twitterissä olijat ja siellä Kemikaalikimaraa seuraavat näkevät toki twiittaukset muutenkin. Mutta kiinnostavatko laittamani linkit niitä, jotka eivät ole Twitterissä?

Sivun ulkoasuun en ole varmaan ikinä tyytyväinen, mutta tällä mennään ainakin toistaiseksi. Muokkaan tätä silloin tällöin. Ja pääasiahan ovat kirjoitukset - toivottavasti. :)

3 kommenttia :

Viherrys kirjoitti...

Lukijat laatikko näkyy :-).

Kirjoituksesi on tosi informatiivisiä ja hyviä. Olen suositellut blogiasi paljon muillekkin :-)

johanna kirjoitti...

Lukijat -boksi näkyy niin kuin pitääkin, ja pidä ihmeessä tuo twitter -feedi näkyvillä täällä blogissakin. Mulla ainakin menee välillä twitterissä hyviä linkkejä ohi, noita on kiva klikkailla tuosta sivusta kun muutenkin lueskelee blogista "aiheeseen" liittyviä juttuja!

Kemikaalikimara kirjoitti...

Kiitos tiedoista.
Twitter feedi jää. Vaihdoinkin se värin valkoiseksi, ettei ole niin hallitseva. Ei ole enää niin hallitseva elementti, mutta näkyy kyllä.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails