Kemikaalikimara: Peten rahat

tiistai 23. elokuuta 2011

Peten rahat

Sähköpostista löytyy välillä kaikenlaista, jota ei odota saavansa. Nytkin olisi taas tarjolla mahtava mahdollisuus rikastua.
Hello,

Toivon sähköposti löytää sinut hyvin. Tarvitsen apua. nimeni Onko Sgt.Pete Geren, olen amerikkalainen sotilas Bravo Co, 1. Pataljoonan Irakissa Yhdysvaltojen olemme $ 15,000,000,00 (Viisitoista miljoonaa Yhdysvaltain dollaria), joka on hallussamme ja olemme valmiita siirtymään sen ulos maasta.
Rahaa, joka on nyt saanut vangituksi turvallisuusalan yritys, on Osa rahasta tartuimme lopusta Saddam Hussein, mutta niitä ei julisti. Juuri nyt olen Bagdadin yrittää selvittää asioita kanssa turvallisuusalan yritys varmistaa sujuva ja esteettömän siirto on rahaa teille, siis olla varma, että siirto on turvallista ja riskitöntä.

Kollegani ja minä tarvitsen hyvä kumppani joku voimme luottaa Realisoin tämä Venture, mutta etenemme sitä diplomaattista tarkoittaa kotiisi suoraan tai turvallista ja turvattua sijainti valinnan avulla varustamo, mutta voimmeko luottaa teihin? kerran varat päästä sinua, otat 40% pois ja pitää omaa 60%, jos olet kiinnostunut aion toimittaa sinulle lisätietoja, odottaa vastaustasi.

Sgt.Pete Geren
Sori Pete, en ole luotettava. Tämänkin laitoin heti nettiin kaikkien luettavaksi.

1 kommentti :

Mimi kirjoitti...

Näitä kirjeitä ei läheteltäisi, ellei jostain aina löydy joku, joka menee lankaan...

http://pics.kuvaton.com/kuvei/pelimies_jarmo.jpg

:DDD

Hauskaa päivänjatkoa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails