Kemikaalikimara: MULLA ON ASIAA!

perjantai 22. lokakuuta 2010

MULLA ON ASIAA!

MULLA ON ASIAA, NIIN KUIN AINA. TÄLLÄ KERTAA KIRJOITAN NE CAPS LOCK-PÄIVÄN MUKAISESTI ISOILLA KIRJAIMILLA. ISOJEN KIRJAINTEN KÄYTTÄMINEN ELI NETTIETIKETIN MUKAAN HUUTAMINEN ON TÄNÄÄN SALLITTUA. TEKSTIN ULKOASU ON SEN VERRAN HYÖKKÄÄVÄ, ETTÄ SE PITÄÄ EHDOTTOMASTI HYÖDYNTÄÄ. MUISTAIN JOSTAIN LUKENEENI POHDISKELUN, ETTÄ HUUTOMERKKIÄ SAISI TEKSTEISSÄ KÄYTTÄÄ YHDEN KERRAN VUODESSA. SIISPÄ SEN PAIKKA PITÄÄ HARKITA TOSI TARKKAAN. MUTTA TÄSSÄ POSTAUKSESSA NIITÄ TULEE, SILLÄ NÄITÄ EI LASKETA. ANTAA PALAA!!!
  • KIRJOITIN ÄSKETTÄIN KAISANIEMENKADUN KAAHAAJASTA. NÄEN PUNAISTA, KUN JOKU PAAHTAA PÄIN PUNAISIA! 
  • MILLÄ SAADAAN NETTIKESKUSTELIJAT KURIIN? AIKUISET IHMISET VAAHTOAVAT JA HEITTELEVÄT KESKUSTELUPALSTOILLA HENKILÖKOHTAISUUKSIIN MENEVIÄ LOUKKAUKSIA!!! LUE KARRI KOKON KIRJOITUS AIHEESTA, JOKA OTTAA MINUAKIN PÄÄHÄN.
  • MUA OTTAA PATTIIN MEDIAN NIIN SANOTUT ASIAJUTUT, JOISSA OLENNAISINTA ON RÄVÄKKÄ OTSIKKO, MUTTA TEKSTISSÄ ASIAA MITÄTTÖMÄN VÄHÄN JA SIITÄKIN PUOLET VÄÄRIN. NÄITÄ ON NÄHTY LIIKAA!  SAMOIN SELVÄSTI TARKOITUSHAKUISIA JUTTUJA JA OHJELMIA.
  • MIKÄ SIINÄ ON, ETTÄ HIILAREIDEN LAATUA SYYNÄÄVÄT LEIMATAAN SYSTEMAATTISESTI NIIN MEDIASSA KUIN VIRALLISTERVEELLISASIANTUNTIJOIDEN TAHOLTA PEKONINPURIJOIKSI? YLEISTYS ON YHTÄ OIKEIN KUIN SE, ETTÄ KAIKKI KASVISSYÖJÄT SYÖVÄT LOUNAAKSI RAAKAA PORKKANAA.  TERVEISIN NIMIMERKKI NÄITÄ KOLESTEROLIARVOJA KADEHTIVAT LÄÄKÄRITKIN.
  • PORUKAT VOIS MYÖS KESKITTYÄ OLENNAISIIN JUTTUIHIN, EIKÄ NILLITTÄÄ PIKKUASIOISTA!
  • KUKA MUUTEN SIIVOIS MUN KOTITYÖHUONEEN!?!

HELPOTTI !!!
LAITA OMA KOMMENTTISI CAPS LOCK-PÄIVÄN KUNNIAKSI. MIKÄ OTTAA PATTIIN JUURI NYT?!
Lue myös

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

KYLLÄ MUAKIN OTTAA PATTIIN!!!
AINAKIN TÄÄ LITKUJAAKOPPI JA SEN TOIMINTA!!

TK

Kemikaalikimara kirjoitti...

TK, YMMÄRRÄN HYVIN, EHKÄ. MIKÄ MUUTEN ON LITKUJAAKOPPI?!

ELINA kirjoitti...

MUA PÄNNII TÄÄ NS. "HOMOKESKUSTELU"!! JA KÄYTÄN TERMIÄ "KESKUSTELU" VARSIN LÖYHÄSTI!! IHMEELLISTÄ NURKISTAHUUTELUA JOSSA KUMPIKAAN OSAPUOLI EI KUUNTELE TOISEN ARGUMENTTEJA!!!1

SUM kirjoitti...

EN KESTÄ KUSKEJA, JOTKA EI NÄYTÄ VILKKUA POISTUESSAAN KIERTOLIITTYMÄSTÄ!! MIKÄ IHME SIINÄ ON NIIN !#%=*"?%%:N VAIKEETA HÄH?!?!?!?

Kemikaalikimara kirjoitti...

ELINA: SAMAA MIELTÄ.

SUM: NO JUST!
NÄILLÄ PIMEILLÄ PÄÄHÄN OTTAA MYÖS ILMAN HEISJASTIMIA KULKEVAT TYYPIT. NIITÄ EI YKSINKERTAISESTI NÄE!

Elina kirjoitti...

PS. Täältä lohdutusta tohon hiilarijuttuun. :)

Kemikaalikimara kirjoitti...

Kiitos Elina: Jatketaan nyt vielä caps lock-linjallA. ;)

VOI VELJET, TAAS NE LAITTOI RUISLEIVÄN KUVAN JUTTUUN. FRAMINGHAMISSA EI VARMANA SYÖTY RUISLEIPÄÄ. ALKAA OTTAA PÄÄHÄÄN TOI RUISLEIVÄN HYPETYS.
JA ENTÄS TUO TUTKIMUS. TORVIKIN TAJUAA, ETTÄ PULLA JA VALKOINEN RIISI EI OO TERVEELLISTÄ JA MIKÄ OLISI OLLUT LOPPUTULOS, JOS OLISI OSA SIITÄ KOKOJYVÄVILJASTAKIN
KORVATTU KASVIKSILLA, PROTSKUILLA JA RASVOILLA?

Anonyymi kirjoitti...

Joku viisas on joskus sanonut, ettei ihminen tarvitse syytä kiusatakseen toisia, vain tilaisuuden. Tämän näkee nettipalstoilla.
Helinä

Kemikaalikimara kirjoitti...

Helinä: Onpa hyvin sanottu. Nettipalstojen lukeminen on pahimmillaan ahdistavaa. Niin paljon sinne mahtuu asiattomuuksia, henkilökohtaisuuksiin meneviä loukkauksia ja provosointia.

Anonyymi kirjoitti...

MUA OTTAA PÄÄHÄN VEGAANIT JOTKA PERUSTELEE LIHANSYÖNNIN TURMIOLLISUUTTA YMPÄRISTÖLLE OTTAMATTA HUOMIOON SUOMEN MAANTIETEELLISTÄ SIJAINTIA JA PAIKALLISIA YMPÄRISTÖTEKIJÖITÄ! MEILLÄ KASVINVILJELY SUORAAN IHMISRAVINNOKSI ON EKOLOGISESTI TEHOKASTA AINOASTAAN ETELÄ- JA LOUNAIS-SUOMESSA, SILLÄ KASVISMÄÄRÄLLÄ EI KOKO KANSAA RUOKITA.POHJOIS-, KESKI- JA ITÄ-SUOMESSA SAADAAN PAREMPI PANOS-/TUOTOSSUHDE KASVATTAMALLA HEINÄÄ MAITOKARJALLE!!!!!
TERVEISIN; VEGEIHIN TURHAUTUNUT PIHVIN POPSIJA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails