Kemikaalikimara: Kiitoradalla

tiistai 17. marraskuuta 2009

Kiitoradalla

Koska jotkut lukijat parahtivat kasarimeiningistä, niin laitetaan välillä jotain muuta.  Katsokaapa tästä Pukinetalo Ajanmiehen mainoksesta 1960-luvun miesten muotia, mannekiinina Ville-Veikko Salminen. Loppukohtauksessa Tapiolan maisemia Espoossa.

Mainoksen pienkoneesta tuli väkisinkin mieleen Finnairin lakko. Koneen nousua voi katsella vaikka tältä videolta, jossa Finnair Airbus A330 nousee Helsinki Vantaalta. Kuinkahan moni palaveri voitaisiin korvata netti- ja videoyhteydellä? Tekniikkahan on jo olemassa. Aikaa ja energiaa säästyisi melkoisesti.
Kiitoradasta muistui puolestaan mieleen keskustelu vuosien takaa. Leikin tuttavaperheen pojan kanssa, joka kuvasi innoissaan lentokapteenin töitä. Lentokapteeni on mies, joka ajaa lentokonetta - ja tähän kohtaan lennokas demonstraatio. Sanoin siihen, että voihan se kapteeni nainenkin olla, johon poika totesi määrätietoisesti: "Ei voi! Tytöt ei tiedä, koska kiitorata loppuu".Olen ollut naispilotin kyydissä. Kyllä hän tiesi, milloin kiitorata loppuu - tai sitten kävi melkoinen tuuri.

Lue myös
Sata kehua

KEHU 71. Kuka jaksaa kävellä alati hehtaarihalleissa ja minikaupasta ei saa kaikkea, mitä tarvitsee. Kehut sopivan kokoisille ruokakaupoille.Onneksi sellaisiakin on.

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails