Kemikaalikimara: Tarvitaanko joka purnukkaa - kysely

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Tarvitaanko joka purnukkaa - kysely

Kysely miehille ja naisille: millainen purkkiarsenaali kylppärissä tarvitaan? Onko tuotteita, joita ei mielestäsi tarvita lainkaan tai tarvitaan niin vähän, että ilmankin tulisi varsin hyvin toimeen? Laadin aiheesta kesäkyselyn, joka löytyy sivun oikeasta reunasta. Lista ei suinkaan ole täydellinen, enkä ottanut mukaan lainkaan meikkituotteita.

Kysely on tosiaan tarkoitettu myös miehille, sillä ainakin Yhteishyvän artikkelin mukaan mieskin tarvitsee pakillisen tuotteita. Naiset voivat ohittaa partavesi, partabalsami-kohdan. Sillä selvää lienee, että naiset eivät pääsääntöisesti niitä tarvitse. Siinä asiassa kysytään miesten mielipidettä.

Vastausaikaa on heinäkuun loppuun asti. Kerro mielipiteesi!
Kysely on päättynyt. Tulokset löytyvät täältä: "Turhinta kosmetiikkaa".

Lue myös:

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Olen häkeltynyt, että kasvovettä pidetään huomattavasti turhempana kuin ihonpuhdistusainetta. Ainakin keskustassa vietetyn ostospäivän jälkeen kasvovesi on minusta pop...

Anja kirjoitti...

Turha häkeltyä. Eri ihmiset tarvitsevat erilaisia asioita. Mielenkiintoista nähdä, pysyykö jakautuma samanlaisena, kun vastaajia tulee lisää.

*P* kirjoitti...

Itse tarvitsen saippuaa, kookosöljyä, jotain satunnaiseen tukanpesuun ja deodoranttia. Niin ja hammastahnaa.

Anonyymi kirjoitti...

Lähes koko elämäni olen ihmetellyt että mihin ihmeeseen naiset (ja siis nykyään muka miehetkin) noita purkkeja ja purnukoita tarvitsevat...

Saippua, sampoo, hammastahna, deodorantti ja VESI...niillä tosi(eko?)mies pärjää :)
Ja mikä ei saippualla ja vedellä lähde niin siihen hiekkapaperi auttaa...

Anja kirjoitti...

Iho ravitaan ensisijaisesti sisältä päin. Jotkut tarvitsevat ulkoistakin voitelua, mutta tuskinpa sellaista arsenaalia, kuin naistenlehdet kertovat. Tulossa muuten lähiaikoina kosmetikkamainoksista kertova postaus. Seuratkaa blogia...

Zepa kirjoitti...

Hieno blogi! Löysin tämän Kulutusjuhlan kautta.

Kuorinta on musta tarpeellista - senhän tuntee iholla ennen/jälkeen -tilanteessa - mutta siihen ei tarvita välttämättä kaupasta mitään kuin podille kuorintahanskat ja toisesta kaupasta suolaa. Myös Orgon-suola on hyvin monikäyttöinen.

Anja kirjoitti...

Kiitos Zepa!
Kuorinnan tarve riippuu ihosta. (Yllätys, yllätys :) )
Postauksessani kosmetiikkamainoksista ihmettelin päivittäin tehtävää kuorintaa. Johan siinä luulisi menevän nahan verille.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails