Kemikaalikimara: Rouva Suomelan pyykkipäivä

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Rouva Suomelan pyykkipäivä

Jos jotakuta harmittaa loputon pyykkääminen, kannattaa katsoa tämä muutaman minuutin pituinen tietoisku pyykinpesusta vuodelta 1942. Automaattisista pesukoneista ei ollut tietoakaan ja pesuaineistakin oli pulaa. Vaan onpa ohjeissa jotain opittavaakin. Kuinka moni muistaa liotuksen, joka on kätevä konsti tosi likaiselle pyykille?
PS. Kurkista vielä edellinen kirjoitukseni ostamisen psykologiasta. Olen täydentänyt tekstiä mielenkiintoisella blogilla. 
  Lue myös

  2 kommenttia :

  Anonyymi kirjoitti...

  Olipas hauska pätkä. Eipä tule usein pyykkejä koneeseen laittaessa miettineeksi, kuinka monimutkaista pyykinpesu joskus oli. Nyrkkipyykkiä tulee kyllä pestyä säännöllisin väliajoin: kaarituelliset rintsikat, parhaat pyöräilyhousut ja kestositeiden "esipesu" oliiviöljysaippualla.

  Anonyymi kirjoitti...

  Kitisen joskus kun joudun käyttämään taloyhtiön pyykkituvan pyykinpesukoneita, sillä en omista omaa pyykinpesukonetta. Taloyhtiön pyykkituvan käyttö tuntuu välillä niin vaivalloiselta kaikkine pyykin rahtuineen... Rouva Suomelan pyykkipäivän jälkeen luulen muistavani paremmin arvostaa että meillä ylipäätään pyykkikoneet käytettävissä ja yllinkyllin pyykinpesuaineita.
  T, Hermitti

  LinkWithin

  Related Posts with Thumbnails