Kemikaalikimara: Pari kuollutta, useita vaarassa

maanantai 18. toukokuuta 2009

Pari kuollutta, useita vaarassa

Ilmat lämpenevät ja suomalaiset heräävät talviunesta. Lämpömittareiden lukemien ohella myös toisenlaiset kesäindikaattorit osoittavat juhannuksen lähestymistä. Tämän päivän Helsingin Sanomissa raportoitiin ennätyksistä.

"Aurinkoinen sää näkyy rattijuopumusten ja pahoinpitelyjen määrän kasvuna", sanoo rikosylikonstaapeli Kati Pärnä. Viikonloppuna saatiin kiinni ennätysmäärin rattijuoppoja.

"Rattijuopot törmäilivät pääasiassa kaiteisiin ja lyhtypylväisiin, mutta ainakin yksi ihminen kuoli rattijuoppoturmassa. " HS uutisoi itse asiassa kahdesta rattijuopumuskuolonkolarista. Toisessa kuoli 25-vuotias nainen, toinessa 55-vuotias mies.

Näiden lisäksi kotkalainen bussinkuljettaja oli kuljettanut pariakymmentä tilausmatkalaista päihtyneenä. Hyvinkäällä ajettiin - tai yritettiin ajaa - neljän promillen humalassa. Pari juopunutta hinasi Siilijärvellä autoa. Sekä hinauksessa olleen että hinausta tehneen auton kuljettajat olivat maistissa. Juovuksissa ajettiin viikonloppuna myös veneitä ja mönkijöitä.

Oheisessa vanhassa pätkässä 90-luvulta kehotetaan katsomaan kaverin perään. Juopunutta ei pidä rattiin päästää. Jos otat, et aja ja toisin päin.
Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails