Kemikaalikimara: Hiusvärioppaan päivitys - löytyykö materiaalia?

torstai 31. lokakuuta 2013

Hiusvärioppaan päivitys - löytyykö materiaalia?

ion Color Brilliance - Lady Gaga "Marry The Night"

Olet varmaan huomannut vasemmassa reunassa olevan Kemikaalikimaran hiusvärioppaan. En ole ehtinyt tekemään siihen päivityksiä vähään aikaan, mutta nyt on suunnitelmissa. Suurkiitos kaikille, jotka  ovat tähän mennessä lähettäneet aineistoa. Kaikkia tietoja en ole vielä vienyt listalle, mutta tallessa ovat ja lisää voi lähettää. Jos sinulla lojuu kotona, tai jossain, hiusväripakkauksia (joita ei mahdollisesti jo löydy listalta, mutta ei senkään niin väliä ole vaikka löytyisikin) tai muuta materiaalia, joissa kerrotaan tuotteiden INCI-luettelot, niin olisin enemmän kuin kiitollinen, jos toimitat sen minulle. Tuotetietojen lisäksi käyn läpi myös yleisen tekstiosion.
Sähköisessä muodossa voi laittaa kemikaalikimaran sähköpostiin (kemikaalikimara ät gmail.com). Jos sinulla on postitettavaa, laita viesti samaan osoitteeseen, kiitos.
Laitetaan yhdessä tiedot ajan tasalle!

Älä unohda Kemikaalikimara lapsiperheille -kirjan tarjousta, joka on voimassa vielä tämän päivän. Laita tiedoksi kaverillekin. Joulukin on tulossa - pikemmin kun ajattelitkaan - huomennahan on jo marraskuu. Tiukka tietopaketti sopii lahjaksi itsellesi, ystävälle, sukulaiselle tai vaikkapa siipalle.


Kuva: Flickr, Hollywood_PR, Creative Commons-lisenssi

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails