Kemikaalikimara: Tulossa kemikaali-ilta

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tulossa kemikaali-ilta

Tähän väliin ohjelmavinkki, jota ei voi ohittaa.  Jos joku muuten on ajatellut, että blogi on hiljenemässä, niin pieleen meni. Kirjoitustahtini on ollut normaalia harvempi, mutta toimettomana en ole ollut. Siitä lisää lähiaikoina.

caffeine

Kemikaaliasiat herättävät yhä enemmän kiinnostusta. Siitä on esimerkkinä ensi tiistain kemikaali-ilta. Kaksi tuntia asiaa kemikaaleista. Studioon on kutsuttu Helsingin yliopiston ravinnon turvallisuuden professori Marina Heinonen ja professori emerita Terttu Vartiainen sekä - yllätys yllätys - Kemikaalikimara-blogin pitäjä Anja Nystén. Arvatkaa vaan, olenko innoissani ja odotan tilaisuutta. Olen tuuminut, voiko tämän parempaa palautetta saada? Tietty jossain vaiheessa alkaa jännittää, mutta sen jätän ensi viikolle.

Kyseessä on suora lähetys, johon voi soittaa. Kysymyksiä voi myös lähettää etukäteen sähköpostitse tai oheisen nettisivun kautta.

Kemikaali-ilta tiistaina 16.10.2012 Radio Suomessa klo 18:03-20:00

Olkaapa kuulolla!

2 kommenttia :

Anna kirjoitti...

Itseäni myös kiinnostaa kemikaalit. Etenkin niiden kuljetus ja muut vastaavat asiat. Olen myös hieman etsinyt tietoa pakkausmenetelmistä, esimerkiksi UN-pakkaukset ovat käytössä ilmeisesti kun tällaisia lähetellään ympäriinsä. Hyvä juttu, että turvallisuudesta pidetään huolta.

Janna kirjoitti...

On kyllä ikävä juttu minkälainen taistelu teillä on ollut. Tuttava myös mainitsi että heidän taloyhtiössään on ollut jotain ongelmia, mutta nyt ovat uuden isännöitsijän hommaneet Espoosta. Mukava kuulla sitten kuinka hommat ovat lähteneet sujumaan. Ehdottomasti taloyhtiöiden osakkaat tulee ottaa huomioon kunnolla. Kyse kun on tosiaan heidän omaisuudestaan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails