Kemikaalikimara: Sateenkaaren kirjava koira

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Sateenkaaren kirjava koira

She had such a long name I can't remember..


En kyllä olisi uskonut että joku värjää koiraansa pinkillä, vihreällä tai kuka milläkin värillä. Katsokaa oheinen Helsingin Sanomien sivuille linkattu Reutersin pätkä Pekingin muoti-ilmiöstä - koiravärjäyksestä. En ymmärrä ihmisten värjäämistä, koirien altistamista väriaineille vielä vähemmän. Ihmisen sentään ainakin pitäisi ymmärtää riskit, koirat joutuvat alistumaan erikoisuutta tavoittelevan emännän tai isännän tahtoon. Koirien iho ohut ja väriaineet vahvoja, jopa karsinogeenisia aineita sisältäviä. Uskomatonta. 

Katso video täältä: Lemmikkikoirien värjäys yleistyy Pekingissä, Helsingin Sanomat.

Kuva: Flickr, ~*Bomba Rosa*~, Creative Commons-lisenssi

Lue myös

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Villakoirani muutti koirien taivaaseen jo vuosia sitten, mutta siitä huolimatta surulliseksi veti!

Villakoiran ihohan on todella ohut, jopa pakkashanki nirhaa tassut verille. En viitsi miettiä millaista tuskaa värjäys voi pahimmillaan aiheuttaa :(

Anonyymi kirjoitti...

Tuttavani bongasi New Yorkissa villakoirapesueen sateenkaaren väreissä. Oli ainakin turkoosi, pinkki, liila, vihreä, keltainen ja sininen koira. Tämä on totta suuressa maailmassa!

Anonyymi kirjoitti...

Omalle puudelilleni en suin surminkaan tekisi tuollaista. Vihaksi pistää ihmisten tyhmyys.

Helinä

MahaTar kirjoitti...

Televisiosta tuli joskus parisen vuotta sitten, ellei enemmänkin, jossain ohjelmassa näistä New Yorkin koirahoitoloista ja -tarvikekaupoista. Hoitoloissa oli saatavilla hierontaa (ookoo), ylellisiä kylpyjä, värjäystä, pedikyyri joka tassulle: kynsinauhojen tökkiminen, kynsien leikkaus ja lakkaus.
Minulla kyllä tökki koko ohjelma, hoitolasta talutettiin briljantein ja kaikensorttisin hilavitkuttimin varustettu räikeänpunainen villakoira uulitsalle. Huhhuh. Sitä ennen omistaja oli shoppaillut laajasta tarvikevalikoimasta sille kantokassin(kullan ja briljanttien tahdissa hohtelevan), uuden "timanttikaulapannan", tossut(Kyllä, TOSSUT) sekä erikoisruokaa.
Koirien kanssa elävänä, minua oksetti ihan suunnattomasti. Kyllä on toisilla mennyt ihan vinoon tämä luontokappaleiden inhimillistäminen!! Ne varmaan painuu Nuuksioon deodoranttipullojen kanssa, jos sattuu joku pahanhajuinen nallekarhu löntystämään polulla vastaan, niin sen ressukan voi siinä paikassa raikastaa.

-Massu

Rhia kirjoitti...

Mun verkkokalvoille on ikuisiksi ajoiksi syöpynyt lapsuudesta Jenkki-purkan mainos jossa rallatettiin että Jenkkilässä kaikki on suurempaa ja parempaa. Mainoksessa näytettiin kaiken muun seassa vaaleanpunaiseksi värjättyjä puudeleita. Eli ei ole edes mikään uusi villitys tämä koirien värjääminen. Yhtä turhaa ja julmaa kuin eläinten kauneusleikkaukset joka sekin on kuulemma suurta huutoa tuolla isossa maailmassa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails