Kemikaalikimara: Iso talo ja pienet kärpäset

lauantai 26. syyskuuta 2009

Iso talo ja pienet kärpäset

Tiedoksenne,  että olen päivittänyt päivänpolttaavaa aihetta koskevan kirjoitukseni. Banaanikärpästorjuntaan on otettu mukaan keino, jossa kärpäsiä ei hukuteta kemikaaliseokseen. Käykääpä lukemassa päivitetty ohje täältä - siis Banaanikärpäsansasta.
Otsikon viittaus isoon taloon tarkoittaa Valkeakosken asuntomessujen yleisöäänestyksen tulosta. Kävijöiden mielestä messujen paras ja hienoin talo on ratamoottoripyöräilijä Mika Kallion. uhkea kivitalo Perheemme kahden hengen messutiimi ei kuitenkaan äänestänyt kyseistä kohdetta. Talo on hieno, mutta tyyli ei aivan meidän makumme mukainen. Tämän totesi  tiimimme 12-vuotias jäsen. Otimme talosta pari  valokuvaa. Tässä niistä toinen. Toinen kuva on punaisesta Ducati-pyörästä. Huomasin vasta tästä kuvasta, että Kallion pyörässä on Red Bull -mainos. Lukekaapa myös kirjoittamani postaus energiajuomista.

Moottoripyörä voisi olla varsin kätevä peli, jos kärpäset alkavat ahdistaa. Pääsisi ainakin vauhdilla karkuun. Nyt en siis tarkoita banaanikärpäsiä, vaan metsämme vallanneita hirvikärpäsiä. Ällöttäviä otuksia....Lue myös
Sata kehua
KEHU 54. Kehut niille kenkävalmistajille, joilla on tuotteissaan jo valmiiksi kunnolliset korkolaput, ettei tarvitse käyttää uusia kenkiä suutarilla.

Ei kommentteja :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails