Kemikaalikimara: Sporttivalaistus

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Sporttivalaistus

Laitan teidän iloksenne pari jouluista kuvaa Ukrainasta Donetskin jalkapallostadionilta. Paikallinen pikkupoika juoksee ympäri valaistua jalkapalloa ja kaksi daamia valokuvaa toisiaan maskotin vierellä. Kyseisellä jalkapallostadionilla pidetään ensi kesänä viisi EM-turnausottelua.

Jalkapallosta tulee tosin ensimmäisenä mieleen tyrmäävä hienhaju. Kyllä vaan, meillä pelataan. Täytyy varmaan joskun kirjoittaa hikipyykinpesusta. 
Muutenkin pyykkäys ja pesuaineet ovat ajankohtainen aihe, sillä EU on päättänyt, että fosfaatit kielletään pesuaineissa. Siitä lisää juttua myöhemmin. 
Suomen ympäristökeskus eli SYKE on selvittänyt tekstiilien haitallisia kemikaaleja. Palaan myös siihen aiheeseen, mutta nyt suon hieman aikaa jouluvalmisteluille. 

Tänään ehtii vielä osallistua jouluarvontaan.

Lue myös

1 kommentti :

Anonyymi kirjoitti...

Rauhaisia jouluvalmisteluja! Jään innolla odottamaan hikipyykkipesutekstiä. MeilläKIN pelataan jalkapalloa. Sen lisäksi yksi lapsi saa fosfaattipesuaineista(ilmeisesti siitä) ihottumaa ja toinen lähes kaikista uusista kirjavista vaatteista jos niitä ei ole pesty ensin. Joten siis muutakin pyykki - ja tekstiiliaiheita odottelen innolla!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails