Kemikaalikimara: Välikysymys Kemikaalikimaran jatkosta

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Välikysymys Kemikaalikimaran jatkosta

Aloitin bloggaamisen kolmisen kuukautta sitten. Käsittelyssä ovat olleet muun muassa hiusvärit, elintarvikkeet, hennatatuoinnit, elintarvikkeiden lisäaineet, kunnon ruoka, pari kirjaa sekä ajankohtaisia uutisia.

Tällä hetkellä kirjoitustyön alla ovat Mikko Ylikankaan kirjan arvostelu, alumiini ja antiperspirantit, doping, nuorison huumekokeilut, roinan taltutus (roinalla tarkoitan tavaraa) sekä pohdintaa siitä, mikä on oikeasti riski ja mikä ei.

Muutamia toiveita olen saanut juttujen aiheiksi, mutta lisäkommentit eivät ole pahitteeksi. Ovatko aiheet kiinnostaneet ja mitä aiheita toivot käsiteltäväksi? Vai tarvitaanko blogia mielestäsi lainkaan? Jatkaako vai eikö jatka?
Vastauksia voi laittaa kommentteihin tai sähköpostiin : kemikaalikimara@gmail.com.
Kiitos kommenteistasi!
Kyselystä löytyy yhteenveto täältä: "Kemikaalikimara jatkuu".

17 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa toivotaan! Mielenkiinnolla jäämme odottamaan erityisesti totuutta dödöstä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Löysin vasta äskettäin blogiisi ja tykästyin kirjoituksiin heti sekä koin ne hyödyllisiksi. Eli itse toivoisin kovasti blogin pysyvän aktiivisena. Tulevista aiheista kiinnostavat erityisesti antiperspiranttien alumiini, doping ja riskipohdinnat, mutta kaikki muukin erityisesti ravintoon, kosmetiikkaan ja urheiluun liittyvä tieto otetaan innokkaasti vastaan. Jatka ihmeessä hyvää työtäsi!

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt ihmeessä lopettamista ajattele...vastahan olet vauhtiin pääsemässä!
On meitä lukijoita...
TKA

Anonyymi kirjoitti...

Jatka ihmeessä! Kaikki ravintoon ja kosmetiikkaan liittyvä kiinnostaa minua, erityisesti nyt haluaisin tíetoa hiusväreistä.

*P* kirjoitti...

Minua kiinnostaa erityisesti kosmetiikka. Lähinnä se, missä määrin se on tarpeellista (sikäli kun sitä pystytään määrittämään), missä määrin haitallista ja missä määrin markkinavoimat ovat luoneet meille tarpeita.

Esim. ihoa turvottavat ja "silottavat" silmänympärysvoiteet - mitä ne tekevät silmänympärysiholle, jonka on sanottu olevan niin herkkä, että siihen ei missään nimessä käy tavallinen rasva, vaan täytyy olla omansa?

Anonyymi kirjoitti...

Toivon kyllä, että tämä mainio blogisi jatkuisi vielä. :)

Sari kirjoitti...

Vasta löysin tänne ja ehdottomasti toivon, että jatkat tätä blogia. Aivan hurjan mielenkiintoisia asioita! Tuo dödöjen alumiini kiinnostaa. Ja samoin totuus teflonpannuista. Tosin en tiedä oletko ehkä jo aiheesta kirjoittanut. En ole ehtinyt lukea blogia vielä kokonaan läpi.

MaryJ kirjoitti...

Jatka!! Luen blogiasi säännöllisesti. Kaikki ehdottamasi aiheet kiinnostavat. Olen itsekin kemisti ja jutut tuovat käyttökelpoista lisäinspiraatiota arkeen :)

Anonyymi kirjoitti...

Käyn lähes päivittäin tarkistamassa onko tullut uusia kirjoituksia ja olen lähettänyt blogistasi tietoa eteenpäin. Kirjoituksesi ovat olleet kautta linjan mielenkiintoisia ja samalla havahduttaneet ainakin minut toden teolla huomaamaan miten kemikalisoituneessa maailmassa elämmekään. Blogisi on ehdottomasti tärkeä ja tarpeellinen. Toivon todella, että jatkat.

Anonyymi kirjoitti...

Jatka toki samaan malliin.
-Shamppoissa ym käytettävä silikoni,miten se vaikuttaa ihmisiin ja luontoon?
-Pyykinpesuaineissä oleva zeoliitti, miten se vaikuttaa?

/Tulppaani

Anonyymi kirjoitti...

Jatka ehdottomasti. Blogi on paitsi kiinnostava, myös erittäin tarpeellinen, sillä netti on väärällään erilaisten "itseoppineiden" kirjoittamaa enemmän tai vähemmän vääristynyttä tietoa aiheesta. Näitä asiaa oikeasti tuntevan ammattilaisen näkökulmia ei ole koskaan liikaa. Itseäni ei tuo kosmetiikka miehenä kauheasti kiinnosta, mutta sitäkin enemmän toivoisin jatkossakin kommentointia ja oikaisuja muissa blogeissa tai medioissa esitettyjen virheellisten väittämien suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko jo kirjoittanut makeutusaineista? Totuus aspartaamista ja sukraloosista kiinnostaa. Onko käyttäminen turvallista? Sakariinin haitat jo tiedetään.

Entä mitä mieltä olet parin vuoden takaisesta akryyliamidi-kohusta? Oliko liioiteltua? Voiko näkkileipää syödä edelleen hyvillä mielin?

Hurjan kiinnostava blogi. Älä ihmeessä lopeta :-)!

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta!

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa vaaditaan täältäkin käsin :)! Kaikki kirjoitukset ovat olleet kiinnostavia, ja uudet aiheetkin vaikuttavat hyviltä. Parasta blogissa on se, että ei kritiikittömästi olla vain tietyn asenteen mukaan jotain vastaan vaan kannanotot perustuvat oikeasti faktoihin! Pidin kovasti esim. natriumglutamaattikirjoituksestasi. Luen blogia säännöllisesti, ja harmittaisi jos lopetat.

Anja kirjoitti...

Suurkiitos kaikille vastanneille! Kemikaalikimaran jatkosta löytyy yhteenveto täältä:

http://kemikaalikimara.blogspot.com/2009/04/kemikaalikimara-jatkuu.html

Nan kirjoitti...

Minä myös luen blogiasi suurella mielenkiinnolla ja toivon sille jatkoa. Kiitos hyvin mielenkiintoisista kirjoituksistasi!

Anja kirjoitti...

Kiitos Nan!
Juttuja on tulossa. Kuten eräs kommentoija totesi, vastahan minä pääsin alkuun.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails